I Væksthuset Liljen tilbyder vi nu vores medlemmer Access bars uden beregning.
Målgruppen i vores forening er oftest økonomisk småt bemidlede og kan ikke være en del af arbejdsmarkedet, grundet fysiske, psykiske eller mentale udfordringer.
Vores medlemmer har første prioritet til at modtage behandlinger, men skulle der være nogen uden for vores målgruppe, som kunne have interesse i en behandling - Så fortvivl ikke - det vil vi meget gerne imødekomme. En mindre egenbetaling må dog forventes
Betalingen vil bidrage til, at vi fortsat kan hjælpe, støtte og tilbyde vores brugere aktiviteter, arrangementer og ture.

Vi har 2 frivillige, som er certificeret Access Bars behandlere- OG SOM VIRKELIG GERNE VIL BIDRAGE TIL, AT MANGE FLERE FÅR MERE LETHED I LIVET.
Bars består af 32 punkter på hovedet, og disse punkter har tilknytning til holdninger, og synspunkter, som vi har låst os fast i omkring f.eks. penge, krop, seksualitet, kontrol, glæde, sorg, aldring, vrede, kreativitet, drømme, healing, kommunikation, venlighed, taknemmelighed, m.v.
Når punkterne berøres let, løber der energi imellem dem, som derved tillader dig, at give slip i gamle traumer og andres overbevisninger, som du har samlet op gennem dit liv.
Gamle handlemønstre og overbevisninger - som begrænser dig i at være DIG – slettes…
Det kan sammenlignes med en computer, som har fået virus. Access Bars er som at køre et antivirus program, som fjerner vira.

Før og under Access Bars
En Access Bars behandling varer ca. en time, og du ligger fuldt påklædt på briksen, mens dine barspunkter bliver berørt ganske blidt på dit hoved. Når energipunkterne berøres, arbejder kroppen ubevidst. Der slippes uhensigtsmæssige tankemønstre og overbevisninger, og det forløser de mønstre du er parat til at slippe lige i det øjeblik.
Det er helt op til dig, om du ønsker at tale undervejs eller om du blot ønsker at modtage. Det er ikke nødvendigt, at du fortæller hvad du ønsker behandling for. Energien arbejder uanset om du sover eller er vågen, griner, græder eller snorker… alt er tilladt og alt er muligt.
Efter Access Bars
En behandling kan give ro i hoved og krop, mere energi og overskud og klarhed til at træffe nye valg!!!
De fleste oplever mere lethed og glæde i deres liv, tankemylder stopper og det bliver lettere blot at sige ”pyt”.
Access Bars hjælper f.eks. på: ADHD, autisme, søvnløshed, sygdomme, angst, stress, depression, eksamensangst, vægt, rastløshed, indre uro, forvirring, fibromyalgi, svigt og overgreb, og meget mere.
Efter en Access Bars behandling er det godt at drikke vand samt indtage salt og sukker

Hvor meget af dit liv bruger du på at GØRE, i stedet for at VÆRE? Har du bemærket at dit liv endnu ikke er, som du ønsker det???
Du kunne have alt det du ønsker (og endnu mere) hvis du er villig til at modtage og være meget mere!
Det at modtage Bars behandling, og slippe gamle begrænsninger, vil tillade at det begynder at dukke op for dig – at du meget bedre kan vælge det der er rigtigt for DIG.
Access Bars har hjulpet tusinder af mennesker, med at ændre mange forskellige aspekter af deres krop og liv incl. søvn, helbred, vægt, penge, sex og forhold, angst, stress og meget mere. Det værste, der kan ske, er at du får en god lur. Det bedste er, at hele dit liv kan ændres til noget meget mere fantastisk med total lethed.
HVORDAN BLIVER DET BEDRE END DET???